فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۴۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۴۲۸۶
انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۲

ترفند| از گوگل بخواهید داده‌های شخصی شما در اینترنت را شناسایی و حذف کند

ترفند| از گوگل بخواهید داده‌های شخصی شما در اینترنت را شناسایی و حذف کند
گوگل به تازگی ویژگی را برای کاربران معرفی کرده تا با استفاده از آن از وجود داده‌های شخصی خود در نتایج جستجو آگاه شده و امکان حذف آن را داشته باشند.

عصر ایران- بر اساس داده های استاتیستا، 83 درصد از بازار جستجو تحت سلطه گوگل است و از نزدیک ترین رقبای خود مانند مایکروسافت بینگ یا یاهو جلوتر است.

 بنابراین، اگر شخصی به دنبال داده های کاربر دیگری باشد به احتمال زیاد ابتدا گوگل را امتحان کند. بر اساس گزارش سی ان بی سی، این شرکت یک ویژگی مخفی جدید را به کار گرفته که هر زمان که نتایجی را با اطلاعات شخصی کاربران پیدا کند به آنها اطلاع می دهد. همچنین به کاربران اجازه می دهد تا داده های خود را از نتایج جستجو حذف کنند.

هفته گذشته، گوگل ویژگی « Remove this result» را (در نسخه بتا) معرفی کرد که در آن کاربران می‌توانند درخواست حذف داده‌های خود را از جستجوی گوگل ارسال کنند. با این حال، این ابزار اطلاعات را از تمام اینترنت یا آن وب سایت خاص حذف نمی کند بلکه یافتن آن اطلاعات را برای سایر کاربران دشوار می کند.

برای اینکه این ویژگی کار کند، کاربران مجبور نیستند درخواستی را به گوگل ارسال کنند. در عوض، این ویژگی شماره تلفن، ایمیل و آدرس خانه کاربر را جستجو می‌کند و زمانی که چیزی پیدا کرد به او هشدار می‌دهد. پس از آن، کاربران می توانند از گوگل بخواهند که آن را از نتایج جستجو حذف کند.

گوگل اطلاعات را از اینترنت حذف نمی کند. اما از جستجوی گوگل پاک می شود تا یافتن آن برای دیگران دشوارتر شود. کاربران می توانند به راحتی از گوگل بخواهند که در صورت یافتن اطلاعات شخصی خود به آنها هشدار دهد. در ادامه راهنمای گام به گام در مورد نحوه انجام اینکار آمده است:

چگونه از گوگل بخواهیم اطلاعات شخصی را در جستجو پیدا کند و در مورد آنها اطلاع دهد

1.مرورگر وب را باز کنید و myactivity.google.com/results-about-you را تایپ کنید.

2.گزینه « Results to review» را انتخاب کنید.

3.روی گزینه « Get started » کلیک کرده و «next» را دو بار فشار دهید.

4.اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس، شماره تلفن و ایمیل را اضافه کنید. کاربران همچنین می توانند چندین ورودی برای هر یک اضافه کنند.

5. اطلاعات ارائه شده را تایید کنید.

6.گوگل 3 راه برای اطلاع رسانی به کاربران ارائه می دهد: ایمیل، نوتیفیکیشن یا هر دو. کاربران باید راه مدنظر خود را انتخاب کنند.

7.در نهایت، کاربران یک پاپ آپ می بینند که می گوید: « We’re taking a look » یعنی ما در حال بررسی هستیم.

کاربران پس از این، باید منتظر اعلان های گوگل باشند. با دریافت هشدار، کاربران می توانند انتخاب کنند که گوگل آن را از جستجو حذف کند یا خیر. در حین ارائه اطلاعات، اگر کاربران اشتباهاتی مرتکب شده باشند، گوگل به آنها اجازه اصلاح می دهد. برای انجام این کار، کاربران باید به صفحه « Results About You » برگردند و تغییرات خود را انجام دهند.

منبع: فارس

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: گوگل ، اینترنت
ارسال به دوستان
captcha
حمله موشکی یمن به نجران عربستان زلنسکی برای توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی روسیه شرط گذاشت حمله فرماندار کالیفرنیا به ترامپ و وزیر انرژی آمریکا بر سر تنگه هرمز تکذیب آموزش و پرورش همدان؛ واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان ربطی به اردو نداشت آژیر هشدار در جنوب عربستان فعال شد آمریکا یک بانک روسی را تحریم کرد واژگونی مرگبار مینی‌بوس در طرقبه؛ ۲ کشته و ۱۷ مصدوم بر جا ماند نیروی دریایی سپاه: سوپر نفتکش«الگایا» دربرخورد با مین دریایی منفجر شد نقص فنی بوئینگ ۷۳۷ در پرواز مشهد ـ کرمانشاه؛ فرود اضطراری در مشهد توضیح سازمان ملل درباره صدور روادید برای هیات ایرانی رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند تراکتور در شروع لیگ نخبگان آسیا مغلوب شباب الاهلی شد موفقیت فیلم اسرائیلی در جشنواره ونیز / درخواست وزیر فرهنگ اسرائیل برای لغو شهروندی دو کارگردان اسرائیلی / وزیر: شما خیانت کردید گروسی بار دیگر خواستار همکاری ایران با آژانس شد معاریو: طی چند ساعت 4 عملیات ترور در غزه انجام شد
نظرسنجی
پیش بینی شما از تقابل ایران و آمریکا از 3 ماه آینده؟